Atelier de jocuri tip energizare pe Zoom

*Activități ce nu necesită folosirea altor instrumente digitale

 

Atelier online

Când se desfășoară

Seria de 4 ateliere s-a finalizat.

Orice activitate reușită are o introducere, un cuprins și o încheiere 🙂 

Ce vă propunem

Activitățile online pot fi organizate în așa fel încât să stimuleze creativitatea, mișcarea și amuzamentul, elemente ce duc la creșterea gradului de atenție rezultând o implicare crescută.

Cheia succesului pentru a avea un grup focusat și interesat de ceea ce îi învățăm este să le stimulăm simțurile și creativitatea.

Înaintea unei activități care necesită gândire și concentrare organizăm o activitate care necesită mișcare și amuzament.

Activitățile pe care vi le propunem sunt activități de tip joc de energizare organizate online cu grupuri mari. În cadrul atelierului vor fi prezentate practic mai multe activități din care puteți alege o parte dintre ele pentru grupurile voastre, o să le experimentăm direct pe noi,  astfel cunoscându-vă grupul la care predați  puteți evalua care activitate i  se potrivește și în ce măsură.

Întâlnirea este sub formă de atelier, de aceea locurile sunt limitate, iar ca și condiție de participare este necesară implicarea 100% pe tot parcursul atelierului cu camera pornită și microfon (exact cum ne-am dori să fie și grupurile la care predăm). 

Pentru cine este atelierul?

Educatori, învățători, profesori, facilitatori, traineri și orice doritor să învețe cum să energizeze un grup prin activități organizate pe platforme online.

jocuri tip energizare pe Zoom

Înscriere pe lista de așteptare la următoarele ateliere

Ocupația*
Pe durata atelierelor participarea activă este indispensabilă.

*După înscriere veți primi un email de confirmare. Vă rugăm să verificați și în Spam sau  în folderul Promoții din Gmail.