Biblioteca 2.0

Materiale digitale vizuale, suport pentru cadre didactice

Proiectul se desfășoară prin programul Start ONG finanțat de Kaufland România, implementat prin Act  For Tomorrow prin care Asociația Edurod și-a propus să formeze 120 de cadre didactice să deprindă abilitățile practice pentru a crea materiale vizuale de care au nevoie la clase pentru elevii lor, dezvoltarea abilității de a crea conținut vizual și a-l folosi activ în transmiterea informațiilor de zi cu zi.

Biblioteca 2.0

120 de cadre didactice: educatori, învățători, profesori din România vor învăța timp de 8 săptămâni cum să își construiască materiale vizuale suport pentru clasele lor,  prin parcurgerea cursului online asigurat de Aociația EDUROD şi prin participarea la întâlniri de aprofundare pe platforma Zoom.

Materialele create de profesori vor fi încărcate în platforma bibliotecii digitale ca resurse gratuite.

Programul se desfășoară gratuit
în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2022

Proiectul se desfășoară online, pe platforma Zoom. Este necesară deținerea unui laptop sau PC, cameră web, microfon și conexiune bună la internet.

Înscrie-te la curs prin intermediul formularului

Sunteți*
Ați mai lucrat cu instrumentul Canva?*
Care ar fi intervalele preferate pentru a seta întâlnirea noastră săptămânală? Vă rugăm să bifați toate opțiunile care vi se potrivesc. *
Care ar fi zilele preferate pentru a seta întâlnirea noastră săptămânală? Vă rugăm să bifați toate opțiunile care vi se potrivesc. *
Pe durata atelierelor participarea activă este indispensabilă.

*După înscriere vei primi un email de confirmare. Te rugăm să verifici în Spam. Dacă ai Gmail, verifică și în taburile Promoții (en.Promotions) sau Actualizare (en.Updates).