Echipa

A venit timpul să cunoașteți oamenii din spatele proiectului „O școală prietenoasă: uniți prin joacă!”, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑Gina, Iulia, Levi, Sarah, împreună cu colegii lor mai mici: Iubitorul, Prietenosul și Şmecherul.

🔁 Fiecare dintre noi a avut rolul său specific, dar cu toții am acționat ca o echipă unită, oferindu-ne sprijin și suport reciproc în toate activitățile proiectului.

Echipa noastră este diversă din punct de vedere al localizării geografice, iar călătoriile noastre între școlile din județul Hunedoara ne-a oferit ocazia să descoperim și alte locații fascinante din zonă pe care ne dorim să le împărtășim.
🔊
Astfel că, vă prezentăm câteva destinaţii pe care le puteţi vizita împreună cu elevii voştri în cadrul programelor educaționale: ,,Școala Altfel” şi ,,Săptămâna verde”.

🌳 Parcul Dendrologic din Simeria: https://www.gohunedoara.com/list/viziteaza-in-hunedoara/locuri-frumoase/simeria/parcul-dendrologic-de-la-simeria/

⛫ Ulpia Traiana Sarmizegetusa și toată istoria care o înconjoară: http://www.cimec.ro/Arheologie/UlpiaTraiana/istoric/istoric_en.html

🦬 Rezervația de Zimbrii din Hateg: http://www.hateg-turism.ro/rezervatia-de-zimbrii-slivut/

🦕Dinosaur World Transylvania, locul II, la concursul ,,Destinația Anului 2023″, categoria parcuri de distracție și aventură:
http://dinosaurworld.ro/

💚 Grădinile lui Zoe: https://igiardinidizoe.ro/

✅ În timpul petrecut la școlile implicate în proiect, am întâlnit cadre didactice dedicate și pasionate de meseria lor, deschise la activități și dornice să împărtășească cunoștințele lor cu noi. Am avut conversații interesante și am deschis noi orizonturi, descoperind şi alte probleme pe care trebuie să le adresăm, prin intermediul proiectelor noastre.🚀