Şcoala Gimnazială Sălaşu de Sus și Şcoala Gimnazială Bănița

Clasa a II-a

🚌 🏫 Ziua de joi, 27 aprile 2023, ne-am început-o la Şcoala Gimnazială Sălaşu de Sus, unde am fost întâmpinați cu zâmbete și curiozitate de elevii clasei a II-a.

👩‍🏫    Doamna învățătoare, Melita Delia și-a dorit ca elevii săi să beneficieze de experiența activităților din cadrul proiectului. Chiar dacă timpul a fost mai scurt decât de obicei, am reușit să începem activitățile împreună și să le oferim elevilor o experiență valoroasă.

Mixt Bănița și Merișor

🚌 🏫 Am continuat ziua cu vizita la Şcoala Gimnazială Bănița unde ne aşteptau două grupări de clase 0-IV, una dintre grupări a venit pentru activitate de la Şcoala din satul Merişor.

🧡 Ne-au primit cu veselie şi multe îmbrăţişări.
👧🧒 Datorită faptului că lucram cu ambele grupări, am decis să construim doi colegi care sunt fraţi gemeni. Gruparea de la Băniţa a decis să fie un băieţel, iar gruparea de la Merişor a decis să fie o fetiţă.

✅  Momentul votului a avut loc separat, pentru ca fiecare grupare să își voteze colegul ideal. La final, am avut doi colegi cu aspect exterior identic, dar abilităţi, trăsături şi puncte de îmbunătăţit diferite.

În pauză ne-am răsfăţat cu gustări delicioase şi copiii au dorit să ne cunoască mai bine. Bineînţeles că îmbrăţişările au continuat pe tot parcursul vizitei.

✅  În cadrul activității Edu-vedeta, am împărtășit elevilor exemple prin care am povestit și am demonstrat cum vor decurge cele două prezentări pe care vedeta le va ține. Am reușit să personalizăm cataloagele de autografe pentru a face din întâlnirile cu vedetele momente unice și memorabile pentru fiecare elev în parte care intra în rolul vedetei educate.

⌛   Cele două ore petrecute împreună au zburat aproape pe nesimțite, iar la 12:20, elevii noștri s-au aliniat organizat și au plecat spre autobuzul școlar care îi va duce acasă. Mulți dintre aceștia fac naveta pentru a ajunge la școală.

Energia pozitivă și zâmbetele lor ne-au umplut inimile de bucurie şi ne-au dat energie pentru următoarea vizită.