Şcoala Gimnazială nr. 3 Petrila

🚌 🏫 Ziua de vineri, 28 aprile 2023, ne-am început-o la Şcoala Gimnazială nr. 3 Petrila, unde am fost întâmpinați de doamna învăţătoare, Molocea Viorica şi de gruparea 0-IV.

🎉 Am avut parte de o primire călduroasă, iar cei mici ne-au așteptat îmbrăcați în cămăși albe și gata să înceapă treaba.

✨ Cele două activități au fost un real succes! Elevii s-au dovedit a fi creativi și dornici să își exprime opiniile și ideile, iar noi ne-am bucurat să petrecem ultima zi împreună cu acești copii minunați și să aflăm multe lucruri despre clasa lor.

🌱 Ne-am bucurat să observăm ghivecele pe care le-au plantat în clasă, semn că au deprins abilităţi prietenoase cu mediul înconjurător și am fost profund impresionați de doamna învățătoare, care a reușit cu mare abilitate să lucreze cu elevi de nivele diferite și să îi facă să se simtă unici şi importanţi.

Deși știam că aceasta va fi ultima clasă vizitată în cadrul proiectului nostru, am lăsat materiale și pentru o clasă de la o altă școală din Petrila, pentru a putea organiza şi ei activităţile din cadrul proiectului.

👉  Astfel, încheiem poveștile despre clasele care ne-au găzduit și suntem încântați să continuăm cu activitățile următoare, pe care le implementăm alături de cadrele didactice care vor participa la atelierele online.

Suntem cu toții bucuroşi că am făcut parte din această călătorie minunată. 🌟🌿🎓