Școala Gimnazială Sarmizegetusa

🚌 🏫 Ziua de marți, 25 aprile 2023, ne-am început-o la Școala Gimnazială Sarmizegetusa, unde ne așteptau 20 de elevi, din două grupări de clase: gruparea 0-II și gruparea III-IV.

După ce am făcut cunoștință unii cu ceilalți, am început să construim profilul noilor colegi, adaptând activitatea pentru cele două grupe. În cazul elevilor care încă nu știau să scrie, desenul a fost unealta noastră pentru a reda caracteristicile noilor colegi.

👋 În paralel, am continuat cu procesul de brainstorming, însă momentul votului a avut loc separat, pentru ca fiecare grupare să își voteze colegul ideal. La final, am avut doi colegi construiți cu caracteristici diferite pentru fiecare grupă.

🌟 După pauza de energizare, am dat startul celei de-a doua activități: Edu-vedeta.

❤️ Elevii au fost foarte încântați de idee, iar după ce am povestit despre cele două tipuri de prezentări pe care le vor avea în rolul de vedetă, am început să personalizăm cataloagele de autografe. În timpul activității, fiecare dintre colegii care intră în rolul vedetei au activități de făcut, dar și colegii vedetei sunt importanți, pentru susținerea oferită sub diverse forme.

📢 Festivităţile de premiere le-am realizat pe rând cu fiecare clasă.

⌛ Cele 3 ore de activități au trecut repede și noi, după ce am strâns materialele, ne-am pornit la drum. În următoarea zi ne aştepta o altă școală dintr-o altă localitate.