Atelier utilizare
platformă WordWall

Atelier online

Când se desfășoară

Atelierul va avea loc online, pe platforma Zoom, în intervalul 19:00-21:00, marți, 22 februarie.

Orice activitate este reușită atunci când toți invitații participă activ.

Ce vă propunem

Atelierul se adresează cadrelor didactice și persoanelor care lucrează cu copii sau adulți și doresc să învețe să construiască materiale interactive sub formă de jocuri.

Împreună vom descoperi utilitatea aplicației, ne vom crea cont și vom învăța practic pe baza exemplelor să construim 5 tipuri de activități.

Întâlnirea este sub formă de atelier, ceea ce înseamnă că vom lucra împreună. Este foarte important să știți că la această întâlnire participarea activă este obligatorie 🙂
Camerele sunt pornite pe tot parcursul atelierului, iar participarea se face utilizând desktop sau laptop. După fiecare tip de activitate pe care îl creăm, voi veți pune în practică informațiile creând o activitate personalizată pentru voi.

Atelierul va avea o a două ediție în data de 2 martie, ora 19:00-21:00 în care vom explora împreună alte 9 tipuri de activități pe care le putem construi în platforma, înscrierea pentru această ediţie se va face separat.

Atelierul este gratuit, însă avem un număr limitat de locuri, de aceea va rugăm să luați în considerare acest fapt în momentul înscrierii, iar dacă nu sunteți siguri că puteți participa (activ 🙂 ) atunci va rugăm să cedați locul altui cadru didactic.

Înscrierea se face prin completarea formularului. Păstram legătură prin adresa de email, vă rugăm să verificați și secțiunea spam pentru a găsi emailurile cu datele de logare de la noi.

 

Pentru cine este atelierul?

Educatori, învățători, profesori, facilitatori, traineri și orice doritor să învețe cum să creeze activități online interactive.

jocuri tip energizare pe Zoom

Înscriere pe lista de așteptare la următoarele ateliere

Ocupația*
Pe durata atelierelor participarea activă este indispensabilă.

*După înscriere veți primi un email de confirmare. Vă rugăm să verificați și în Spam sau  în folderul Promoții din Gmail.