Abilități digitale pentru secolul 21

Abilitățile digitale joacă un puternic rol în conectare, învățare și implicare în comunitate și te ajută să-ți creezi un viitor promițător. Lucrul cu computerele și aplicațiile digitale te ajută să:

  • deschizi ușile pentru oportunități la locul de muncă
  • te conectezi cu familia și prietenii de la distanță
  • înveți online sau să oferi educație online
  • dezvolți creativitatea
  • extinzi orizonturile de carieră
  • creezi propria afacere digitală

Asociația EDUROD te ajută să reușești în lumea digitală printr-o serie de articole concepute pentru a-ți îmbunătăți abilitățile actuale și de a învăța abilități digitale noi.

Vom începe cu o privire asupra elementelor de bază ale computerului și dispozitivelor și vom afla ce face din computer un computer. Ne vom uita la modul de utilizare a sistemului de operare pentru a deschide, crea, salva și gestiona fișierele, aplicațiile și proiectele. Apoi vom analiza cum să conectezi periferice precum dispozitive Bluetooth și dispozitive de stocare externe. Și vom explora, de asemenea, aplicațiile software de productivitate pentru muncă sau utilizare personală cu instrumente precum Gmail, Google Docs, Google Sheet sau altele din suita gratuită Google Apps. În timp vor apărea și alte tipuri de subiecte, depinde doar de tine să interacționezi cu noi și să ne recomanzi subiecte care te interesează.

Dacă ești nou în lucrul cu computerele sau ai simțit întotdeauna o anxietate ușoară sau chiar ai o teamă când te așezi în fața unui computer, această serie de articole este pentru tine. Vom evita jargonul tehnic și vom discuta totul în termeni ușor de înțeles, totul în timp ce îți construiești nivelul de cunoștințe a elementelor de bază.

Bine ai venit pe site-ul nostru și că urmărești articolele despre transformarea digitală. Să începem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *